Beurslocatie


Een nieuwe locatie, hetzelfde concept.

Een nieuwe locatie brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. De 10e editie van de ReinigingsDemoDagen zal plaatsvinden op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen. Flevonice heeft een centrale ligging, is goed bereikbaar en is voorzien van een groot parkeerterrein. Graag willen we u meer informeren over de bijzondere locatie waar deze bijzondere vakbeurs zal plaatsvinden.

Flevonice

Flevonice had in het verleden de langste kunstijsbaan ter wereld, waarbij er 5 km lang in de buitenlucht geschaatst kon worden. Door de onvoorspelbaarheid van het weer is het steeds moeilijker geworden om ijs te maken en te behouden. Daarom is Flevonice gestopt met het aanleggen van de ijsbanen. De 400 meter en 2,5 km banen zijn om deze reden zelfs al weggehaald. Flevonice heeft een nieuw doel gevonden voor de locatie. Zo hebben ze een zonnepanelenpark aangelegd, waarmee 44,5 megawatt opgewekt wordt. Ze zijn niet alleen energie-neutraal, maar leveren ook energie terug aan het net. Daarnaast gebruiken ze het terrein voor diverse uiteenlopende bijeenkomsten, partijen en evenementen.

Indeling locatie

Met een terrein van 15 hectare grond, 4 hectare water, een groot restaurant en een parkeerterrein met capaciteit voor 2,500 auto’s, is deze locatie meer dan geschikt voor de feestelijke 10e editie van de ReinigingsDemoDagen. Ruimte genoeg voor alle exposanten en bezoekers. Het terrein is erg speels ingedeeld, door de vroegere indeling van de locatie. De route van de beurs zal daarom ook over de oude ijsbanen worden uitgestippeld. De beurs vindt dus zoals gewoonlijk voornamelijk buiten plaats, in dit geval op de oude ijsbanen.

Elke stand heeft een eigen pagodetent en expositieruimte voor het exposeren van de producten, zoals; vuilniswagens, veegmachines, zoutstrooiwagens, etc. Het centrale ontvangstgebouw is voorzien van een informatiebalie, het restaurant, de toiletten en de EHBO. Daarnaast zullen er ook meerdere seminars plaatsvinden, waarbij we uw interesse nog meer zullen aanwakkeren voor de innovaties op de beurs.

De inschrijvingen van de deelnemende exposanten stromen nu allemaal binnen en we gaan ermee aan de slag om er een mooi geheel van te maken. Ook zullen we hierbij iets extra’s doen, het is immers niet voor niets de 10e editie van de ReinigingsDemoDagen.

 

Adresgegevens beurslocatie

FlevoNice
Strandgaperweg 20,
8256 PZ Biddinghuizen