Over ons


 

De ReinigingsDemoDagen (RDD) is een vakbeurs van de importeurs en fabrikanten van reinigingsvoertuigen. Deze zijn verenigd in RAI Vereniging, een branchevereniging voor importeurs en fabrikanten van wegtransportmiddelen. De kern van het evenement wordt gevormd door de 18 leden van de afdeling Reinigingsvoertuigen van RAI CarrosserieNL. Deze leden hebben vanaf het eerste uur collectief gekozen voor een eigen evenement volgens het principe ‘voor de leden, door de leden’. Dit is een belangrijke factor in het succes van de beurs: deze 18 leden vertegenwoordigen meer dan 90% van de branche en met hun klanten en kennis vormen ze een stevig fundament.

Eigen beursconcept

De oorsprong van de beurs ligt bij de Ecotech Europe, waar de leveranciers zich collectief presenteerden met een zogenaamde Reinigingscarroussel: een actieve demonstratie van reinigingsvoertuigen. Dit viel in de smaak bij het publiek, dusdanig goed dat er in 2003 werd besloten om dit om te zetten in een eigen beursconcept onder de titel ReinigingsDemoDagen. Deze eerste editie in Autotron Rosmalen werd goed ontvangen en is inmiddels uitgegroeid tot dé vakbeurs voor reinigingsprofessionals met bij de laatste editie in 2019 88 exposanten.

De organisatie van de beurs ligt in handen van een beursteam bestaande uit Remco Tekstra (beursmanager), Ilse Bartels (verkoop en organisatie) en Jacqueline de Boer (communicatie en backoffice). Zij worden hierbij ondersteund door een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van de leden. Deze werkgroep treedt op namens alle leden van de afdeling Reinigingsvoertuigen en is verantwoordelijk voor het uitwerken van het beursconcept.

Contact

Stichting ReinigingsDemoDagen
p/a RAI Vereniging
Europaplein 6
1078 GZ Amsterdam
Postbus 74800
1070 DM Amsterdam
020 – 504 49 49

Beursteam

Remco Tekstra, beursmanager (r.tekstra@raivereniging.nl)
Ilse Bartels, verkoop en organisatie (i.bartels@raivereniging.nl)
Jacqueline de Boer, communicatie en back-office (j.d.boer@raivereniging.nl)