Volgende editie Reinigingsdemodagen in 2023


Op 7 en 8 juni is de 10e editie van de Reinigingsdemodagen (RDD) 2023 in Flevonice Biddinghuizen. Een unieke buitenlocatie met veel mogelijkheden, centraal gelegen in Nederland. De RDD is uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de afval- en reinigingswereld waar professionals uit de branche elkaar kunnen ontmoeten.

 

Reinigingsdemodagen een begrip

De RDD is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen hier de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zien, ervaren en met elkaar netwerken. Sinds de start in 2003 in het Autotron in Rosmalen is de RDD groot geworden op het RDW testcentrum in Lelystad en waren we de laatste editie te gast bij het Nationaal Militair Museum in Soest.

Het buitenevent geeft een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook zijn er kennissessies over actuele onderwerpen in de afval- en reinigingsbranche.

Meer weten?
Mail naar Beursteam@reinigingsdemodagen.nl of bel met het beursteam 020-5044900:

  • Willeke Meijer
  • Jorinde Bras
  • of Ilse Bartels