Toyota Bedrijfswagens als betrouwbare mobiliteitspartner

31 mei, 2019

Al jarenlang zijn Toyota en 4WD complementair aan elkaar, wat sinds 2018 verstevigd is met de komst van de PROACE 4WD. Schoon, sterk en uiterst praktisch. De inschakelbare 4WD zorgt voor een betrouwbare partner, zowel in als buiten het terrein.

De PROACE Truck (Kipper) is wendbaar, compact maar vooral schoon. Met een CO2 uitstoot van slechts 173 gram, onderscheidt deze alleskunner zich van de concurrentie. Daarnaast is de PROACE Truck leverbaar in 4WD, wat hem uiterst geschikt maakt voor begroeide omgevingen.

Denk je aan een doorzetter, dan denk je aan de Toyota Hilux. Het kritische televisieprogramma TopGear kreeg dit werkpaard niet kapot, waardoor de Hilux met recht het label ‘onverwoestbaar’ mag dragen. Uiteraard biedt de Hilux meer mogelijkheden. Zo kan hij tot 3.500 kilogram trekken en is hij uiterst geschikt voor zwaar werk in terrein.

Alle bovenstaande modellen zijn op 5 en 6 juni 2019 te bezichtigen op de Reinigingsdemodagen. U bent van harte welkom op onze stand (55) voor een kop koffie en een goed gesprek met één van onze specialisten.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us