Laatste loodjes

31 mei, 2019

Ik moet beginnen met een kleine rectificatie: 87 exposanten bleken er pardoes toch 88 met Seval e Cargo aan boord. En met zoveel exposanten hebben we ook geen tijd te verliezen, de standbouwers hebben dus afgelopen week al een groot deel van het tentendorp geplaatst en toveren daarmee het Nationaal Militair Museum langzaam om tot de ReinigingsDemoDagen.

Een schitterend gezicht om na eindeloos schetsen nu eindelijk de beurs echt tot leven te zien komen. En met de straaljagers als decor geeft de nieuwe locatie weer een heel ander karakter aan een verder erg vertrouwde beurs. En wat minstens zo fijn is dat we met ruim 2.300 voorregistraties ook op het vertrouwen van de bezoekers mogen rekenen. Zelfs zoveel vertrouwen dat we de catering nog een tandje bij laten schakelen en de verkeersregelaars nog extra instructies geven om het allemaal soepel te laten verlopen.

Over verkeersregelaars gesproken: het museumterrein is groot maar de parkeercapaciteit is beperkt. Mocht er dus een mogelijkheid zijn om samen te rijden of het OV te pakken dan raden we dat van harte aan.

Het beursteam gaat nu langzaam haar spullen pakken en voor een weekje in Soest bivakkeren, wij zetten de laatste puntjes op de i en hopen er in 2019 weer een onvergetelijke ReinigingsDemoDagen van te maken. Tot volgende week!

 


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us