Veth Automotive B.V.

30 mei, 2019

Veiligheid en zichtbaarheid is voor iedereen die op- en langs wegen werkt van essentieel belang. U wilt toch ook dat u opvalt bij andere weggebruikers ? Met de TACTIC op het dak van uw voertuig weet u zeker dat u gezien wordt.

De TACTIC  ( Traffic Assistance Control and Traffic Information Control)  is een verkeersinformatiesysteem dat bestaat uit een informatiedisplay en geïntegreerde optische signalering.  De TACTIC kan op elk type voertuig gemonteerd worden. Met de TACTIC kunt u omstanders snel en eenvoudig informeren over de situatie die plaats vindt. De TACTIC is te bedienen met behulp van een vast gemonteerd touchscreen in de auto of via een special ontwikkelde app via telefoon en tablet. In combinatie met een fullcolour LED-display, 50 graden draaibaar naar links en rechts,  is het mogelijk alle denkbare afbeeldingen en teksten weer te geven. Hierdoor is de TACTIC tijdens een ongeval, stadsfestivals, evenementen, tijdens uw dagelijkse (schoonmaak) werkzaamheden en eventuele reclame-uitingen.

De TACTIC is een onderhoudsarm, aerodynamisch, lichtgewicht en flexibel verkeersinformatiesysteem. Wilt u nog meer weten over het product? Dat kan! De TACTIC wordt getoond tijdens de ReinigingsDemoDagen op 5 en 6 juni, stand 57.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us