Van Schijndel rekent op u!

30 mei, 2019

U bent van harte welkom op de stand van Van Schijndel op deze bijzondere locatie, het Nationaal Militair Museum. Opvallend genoeg zijn er verbanden tussen ons bedrijf en het internationale defensiebedrijf. Onze archiefwagens worden ervoor ingezet en als er een lier moet worden gemonteerd is deze altijd van ‘militaire’ kwaliteit. Tenslotte zijn onze inzamelwagens exclusief geselecteerd om te rijden op een enorme Amerikaanse basis in midden Europa.

Rondom onze stand treft u een archiefinzamelvoertuig, een standaard achterlader en een kraan-trechter combinatie.

Graag praten wij met u over uw ervaringen, uw plannen, over onze onderdelen, kraakpersen, revisies en meer. Wij leren daarvan wat er leeft en verbeterd kan worden, u leert de breedte en diensten van ons groeiend bedrijf kennen.

Maar zelfs al praten we alleen over het weer -en reken maar op een zonnetje-, we zijn blij u te zien en de koffie staat klaar.

Tot ziens, tot ‘s-reinigingsdemodaags!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us