De ontwikkelingen staan niet stil bij Meclean

30 mei, 2019

Vorig jaar is de CityCleaner® geïntroduceerd, een echte alleskunner voor onderhoud in de openbare ruimte. Gebouwd volgens het voor meclean® kenmerkende “no-nonsense” principe. Deze machine kan ook worden uitgerust met WeedPLUS® en SteamPLUS® en is in te zetten voor milieuvriendelijk onkruidbestrijden, kauwgom verwijderen, graffiti verwijderen, wegmarkeringen verwijderen, aanplakbiljetten verwijderen, wegdekreinigen, rioolreinigen en allerhande algemene reinigingswerkzaamheden in de openbare ruimte.

 Tijdens de RDD zijn ook de meclean® hogedruktrailers te bewonderen. Met de zeer degelijk gebouwde hogedruktrailers in combinatie met SteamPLUS® kunnen de gebruikers écht het verschil maken: breed inzetbaar, perfecte reinigingsresultaten zonder chemie én zonder beschadiging van het oppervlak. Met de optie WeedPLUS® komt daar nog een extra dimensie bij: dan kan de hogedruktrailer met één simpele handeling ook worden ingezet voor heetwater onkruidbestrijden.

 Meclean® zet de ontwikkeling en innovatie zeker ook in bij de andere productgroepen : veeg-zuigmachines, schrob-zuigmachines, stof- en waterzuigers, stoomreinigers en natuurlijk hogedrukreinigers. Graag tot ziens in onze stand!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us