AW Materieel & AW Machinery

30 mei, 2019

Eerlijk, open en betrokken. Zo werken wij bij AW. Daarbij hoort ook betrokkenheid bij de wereld, in de breedste zin van het woord. Bewust gevestigd op een Ecopark, in 2019 van een CO2 neutraal naar een energie positief pand, en met een wagenpark wat zo schoon mogelijk is, vinden we dat we elke dag nog een stapje verder moeten gaan.

In de machinebouw werken we graag aan complexe vraagstukken; we ontwikkelen en bouwen o.a. wasunits om ondergrondse containers te reinigen, beladingen en opnameblokken. Uitgangspunt is altijd kwaliteit! We leggen de focus op eenvoud, bedieningsgemak en streven naar zo laag mogelijke onderhoudskosten.

Op de RDD presenteren wij onze nieuwste, volledig 3d ge├źngineerde wasunit en kraanhaakwagen, die we gebouwd hebben voor DVL Milieuservice BV in Joure.┬á Zij starten met deze combinatie met een nieuw wasprogramma en we zijn erg trots dat ons het vertrouwen gegund is om een bijdrage te kunnen leveren aan dit ambitieuze familiebedrijf met hart voor mens en milieu!

Samenwerken, relaties bouwen en onderhouden, nuchter en betrokken werken op de manier die bij ons past, daarmee helpen wij bij AW elke dag met veel plezier onze klanten op weg!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us