RAVO Benelux met nieuwste oplossingen naar RDD

9 mei, 2019

RAVO Benelux presenteert tijdens deze negende editie van de ReinigingsDemoDagen de nieuwste oplossingen van Fayat Environmental Solutions: de supercompacte Mathieu MC 110 en een conceptmodel van de RAVO eSeries, de eerste 100% elektrische veegmachine in het compact mid-size segment.

RAVO eSeries: de stilste revolutie
De RAVO eSeries is compleet elektrisch, super stil en 100% emissievrij.  Met deze eigenschappen is hij bij uitstek de duurzaamste veegmachine in het segment. Daarnaast beschikt de RAVO eSeries over dezelfde exceptionele prestaties als de reeds bestaande RAVO 5 iSeries en is werkelijk de stilste revolutie als het gaat om het schoonhouden van straten en stadspleinen. Niet alleen het milieuvriendelijke karakter, maar ook de lage geluidsemissie maakt deze veegmachine zo bijzonder.

Mathieu MC 110: modern design en extreme wendbaarheid
Door de kleine afmetingen en de extreme wendbaarheid past de nieuwe MC 110 van Mathieu uitstekend in het supercompacte segment. De veegmachine is ontworpen om groots te presteren op de smalste delen van de openbare ruimte, zoals fiets- en voetgangerspaden, winkelcentra en parkeergarages. De MC 110 is leverbaar met de modernste diesel- of benzinemotoren.

Fayat Environmental Solutions
Sinds 2017 vormen fabrikanten Mathieu, RAVO en Scarab een speciale Business Unit binnen moederbedrijf Fayat, genaamd Fayat Environmental Solutions. Samen bieden deze sterke merken een toonaangevend totaalpakket aan veegmachines en diensten in alle segmenten. Het maakt Fayat Environmental Solutions één van de grootste spelers in de industrie.


9 en 10 juni 2021,

Soest

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us