VANDERKLUGT Groentechniek vanaf 1 mei 2019 importeur van Egholm knik-gestuurde werktuigdragers

7 mei, 2019

Met dit importeurschap breidt VANDERKLUGT Groentechniek haar productengamma uit om zich nog beter te vestigen in de Tuin & Park en Reinigingsbranche. VANDERKLUGT Groentechniek zal samen met dealers verspreid door Nederland de verkoop en service verrichten.  Egholm A/S en VANDERKLUGT Groentechniek gaan een samenwerking aan die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en toewijding en die voor beiden partijen van tactisch belang zijn. Wij zijn erg trots dit mooie Deense product te mogen vertegenwoordigen in Nederland.

Egholm A/S heeft de productie, ontwikkeling en verkoop van de Egholm 2150 en 2250 van Nilfisk overgenomen. De beide broers en Egholm ondernemers Kaj en Jens Christian zijn verheugd om het toonaangevende programma weer te gaan voeren en voor de toekomst langdurig verder te kunnen ontwikkelen. Egholm gaat het innovatieve concept voorzien van alternatieve aandrijvingen en nieuwe aanbouwwerktuigen en grotere modellen.  De machines worden onder deze nieuwe leiding met schone Kubota benzinemotoren uitgerust en in de direct opvolgende tweede ontwikkelingsfase volledig elektrisch aangedreven. De nieuwe modellen 2160 en 2260 volgen de oudere typen 2150 en 2250 op. Een vernieuwde, grotere ROPS cabine en een verbeterde ergonomie zijn op de nieuwe modellen standaard. Het brede pakket van aanbouwwerktuigen hebben een update ondergaan en zo biedt Egholm de mogelijkheid om het hele jaar door ingezet te worden.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met: Info@egholm.dk ,+ 45 97811205 of  info@vdkgroentechniek.nl, + 31 (0) 187 – 490533


9 en 10 juni 2021,

Soest

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us