Maatwerk voor GFT bij hoogbouw!

7 mei, 2019

MCB Milieu & Techniek heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van GF(T)-containerbehuizingen.

Slim design
De containerbehuizingen van MCB Milieu & Techniek kenmerken zich in een fraai, robuust ontwerp met slimme features. Dit is terug te zien in het gebruiksgemak. Denk aan prettig in- en uitrol minicontainer, vlot openen en sluiten los-deur, lagere inwerphoogte, softclose inwerpklep en geen belemmeringen bij inworp en functionele ventilatie. In de afgelopen 5 jaren heeft MCB 5 verschillende modellen ontwikkeld met elk haar eigen verhaal. Elk model heeft dezelfde basis kwaliteiten waardoor wij gegarandeerde kwaliteit leveren!

Maatwerk
Elke hoogbouw complex is weer anders. Denk aan manier van inwerpen, positie van los-deur en inwerpklep. MCB Milieu & Techniek ontwerpt uitsluitend GFT-containerbehuizingen die flexibel inzetbaar zijn. De losdeur of inwerpopening kan aan elke zijde. De voorbereidingen voor IRDC zijn universeel voor alle leveranciers. Met multifunctionele verankeringsmethodes kunt u zelf bepalen hoe e.e.a. bevestigd wordt in het straatwerk. U kunt zelfs de inwerpunit verwisselen voor een ander type inwerpklep. Zo behoud u een eenduidig straatbeeld en kunt u toch eenvoudig maatwerk toepassen!

Advies
Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Graag gaan wij het gesprek met u aan om uw situatie te bespreken en hier een eerlijk en goed advies in te geven.

MCB Milieu & Techniek: Innovating green cities


9 en 10 juni 2021,

Soest

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us