De ontwikkelingen staan niet stil bij Meclean

7 mei, 2019

De afgelopen periode is hard gewerkt aan een nieuwe, compacte hogedruktrailer. Belangrijk speerpunt van deze nieuwe machine is zeker ook de prijs waarvoor deze in de markt gezet wordt. Deze hogedruktrailer is ook weer volledig volgens de Meclean-filosofie ontwikkeld: uitsluitend bewezen, mechanische techniek en geen overbodige zaken die niets toevoegen. De eindgebruikers willen tenslotte gewoon probleemloos zo veel mogelijk opdrachten kunnen uitvoeren met hun machine.

Dankzij de degelijk gebouwde hogedruktrailers in combinatie met SteamPLUS® kunnen de gebruikers écht het verschil maken: breed inzetbaar, perfecte reinigingsresultaten zonder chemie én zonder beschadiging van het oppervlak. Met de optie WeedPLUS® komt daar nog een extra dimensie bij: dan kan de hogedruktrailer met één simpele handeling ook worden ingezet voor heetwater onkruidbestrijden.

Vorig jaar is de CityCleaner® geïntroduceerd, een echte alleskunner voor onderhoud in de openbare ruimte. Ook weer gebouwd volgens dit “no-nonsense” principe. Deze machine kan ook worden uitgerust met WeedPLUS® en SteamPLUS® en is in te zetten voor milieuvriendelijk onkruidbestrijden, kauwgom verwijderen, graffiti verwijderen, wegmarkeringen verwijderen, aanplakbiljetten verwijderen, wegdekreinigen, rioolreiningen en allerhande algemene reinigingswerkzaamheden in de openbare ruimte.

Maar Meclean zet de ontwikkeling en innovatie zeker ook in bij de andere productgroepen: veeg-zuigmachines, schrob-zuigmachines, stof- en waterzuigers, stoomreinigers en natuurlijk hogedrukreinigers. Mooie voorbeelden zijn bijvoorbeeld ook de Serie-B en Serie-C warmwater hogedrukreinigers die optioneel uit te rusten zijn met WeedPLUS® techniek. Op deze manier worden het echte 2-in-1 machines: naast (warm water) hogedrukreinigen kan de eindgebruiker deze machines ook inzetten voor heetwater onkruidbestrijden. De Serie-C is ook leverbaar op frame en kan dankzij de 500 liter watertank en aggregaat langere tijd autonoom worden ingezet.


9 en 10 juni 2021,

Soest

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us