Brigade introduceert Radar met schermweergave

7 mei, 2019

Brigade introduceert tijdens de ReinigingsDemoDagen haar vernieuwde Backsense radar die naast een hoorbare waarschuwing nu ook visueel op het scherm de afstand tot een obstakel weergeeft.  Het systeem werkt in combinatie met een Backeye® camera-/monitorsysteem en maximaal twee Backsense® netwerk-radarsystemen. De displaymodule op het scherm waarschuwt de bestuurder voor obstakels in de gevarenzone door hoorbare en zichtbare radargegevens in 5 fasen te combineren met het 360 graden camerabeeld op de monitor.

De radar sensorgegevens minimaliseren zowel de schade aan het voertuig als aanrijdingen. Vooral ideaal voor voertuigen die vaak moeten manoeuvreren bij lage snelheden.

Wij tonen u het systeem graag tijdens de ReinigingsDemoDagen!


9 en 10 juni 2021,

Soest

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us