Aftellen

5 april, 2019

8 weken nog voor we de poorten openen in Soest voor de RDD 2019. Als je het snel zegt valt het mee, als je kijkt hoeveel werk we nog moeten verzetten dan vliegt natuurlijk de tijd. Maar de basis voor een mooie editie ligt al wel stevig: al 80 exposanten, waaronder natuurlijk de 17 ‘founding’ exposanten, hebben zich al ingeschreven. En op onze eerste uitnodiging blijkt ook uit de honderden registraties dat de bezoekers ook staan te trappelen. En daar zijn we trots op, en daarom doen we ook alles om het voor bezoekers en exposanten op de nieuwe locatie weer een ouderwets goede RDD neer te zetten.

De komende weken komt er steeds meer informatie vrij over de beurs, dus lees niet alleen deze nieuwsbrief maar ook via de social media (Facebook en LinkedIn) en natuurlijk de website wordt u helemaal op de hoogte gehouden. Enthousiast geworden? Registreren als bezoeker kan nu via www.reinigingsdemodagen.nl en zet meteen RDD2019 op 5 en 6 juni in uw agenda!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us