Aebi Schmidt – Elektrisch vegen zonder compromissen

22 maart, 2019

Aebi Schmidt introduceert de volledig elektrische eSwingo 200+ veegmachine zonder beperkingen. Deze eSwingo 200+ veegmachine is de volledig elektrisch aangedreven versie van de bekende compacte Schmidt Swingo 200 veegmachine. Met prestaties die vergelijkbaar of zelfs beter zijn!

Dankzij zero emissie is de eSwingo ideaal voor de binnenstad, waar schone lucht mogelijk nog zwaarder telt dan elders. Overheden kunnen nu ook zelf in milieuzones het goede voorbeeld geven door elektrisch te gaan vegen. Geen emissie van CO2, NOx of fijnstof door een motor, maar efficiënt en duurzaam vegen!

De eSwingo is in verschillende uitvoeringsmogelijkheden verkrijgbaar en heeft de maatvoering van zijn conventionele broer. Betrouwbare techniek die zich al vele jaren in de praktijk bewezen heeft. Zicht, wendbaarheid, zuigkracht, rijcomfort en de zeer grote actieradius zijn nog steeds op het hoogste niveau gebleven. Alleen wordt het vegen nu geruisloos uitgevoerd, want het rijden, zuigen en borstelen gaan allemaal elektrisch.

Met het ‘high-performance’ accupakket kan met de e-Swingo tot wel 10 uur gewerkt worden. Samen met de grote effectieve vuilcontainer en het ongeëvenaarde waterrecirculatiesysteem beschikt u daarmee over een grote actieradius. Bovendien zorgt de combinatie van elektrische aandrijving, nieuwe technieken en de doordachte constructie voor een Total Cost of Ownership (TCO) die lager ligt dan bij een conventionele veegmachine. Wilt u volgend jaar al elektrisch vegen? Wij vertellen u er graag meer over op de RDD, tijdens een demonstratie of in een persoonlijk gesprek.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us