Terberg Matec Nederland: ervaring met “tailor made” laadbakken

14 maart, 2019

Het imago van een gemeente of stad wordt dikwijls bepaald door de zorg die men besteed aan het beheer van de openbare ruimte.  Bijvoorbeeld het schoonhouden van de straat van zwerfvuil, het tijdig legen van afvalbakken en het onderhouden van de bestrating.  De slim ontworpen Terberg carrosserieën helpen u hierbij en met klantgericht maatwerk gaat Terberg nog verder!

Voor een prettig leefklimaat in de openbare ruimte is onderhoud van groenvoorzieningen en bestrating een essentiële voorwaarde voor gemeenten. Terberg ontwerpt hiervoor “tailor made” aluminium laadbakken op alle voorkomende voertuigen met een netto laadvermogen tot 4.000kg en transformeert deze daarmee tot multifunctionele bedrijfsvoertuigen die hiervoor uitstekend geschikt zijn. Een functioneel en ergonomisch ontwerp die het stratenmakers of een boomploeg gemakkelijk maakt en daarnaast het laadvermogen van chassis optimaal benut.

Laadbakken en veegvuil carrosserieën
Hoogwaardig aluminium veegvuil carrosserieën worden op maat gemaakt, optioneel voorzien van een containerbeladingsysteem, een vuilverplaatsschot of een rolluikkist. Met trots zorgen professionele vakmensen met jarenlange ervaring ervoor dat deze producten tot stand komen. De klant wordt bij het gehele proces betrokken waardoor het eindeproduct volledig op de wensen van de klant aansluit.

Alle veegvuil carrosserieën worden conform Machine Richtlijnen geleverd en met het kwaliteits- en milieuborgingsysteem voldoet Terberg aan de ISO 9001 en ISO 14001 richtlijnen.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op: www.terbergmatec.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 030 755 1200.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us