Ravo

14 maart, 2019

Naast de introductie van de RAVO elektrische eSeries presenteert RAVO Benelux op de RDD ook de Sub Compact veegmachine, MC110, van Franse partner Mathieu. Ook deze machine is gemaakt met het oog op duurzaamheid.

De nieuwe compacte MC110 veegmachine is ontworpen om een uiterst compacte bouw te combineren met een grote mate van manoevreerbaarheid, zodat afval uit de kleinste hoekjes van openbare ruimtes kan worden verwijderd zoals: trottoirs, voetgangerszones, parkeergarages, winkelcentra, etc.

De Mathieu MC110 beschikt over drie voorgeprogrammeerde werksnelheden voor het uitvoeren van verschillende dagelijkse veegwerkzaamheden: een EcoModus, een standaard modus en een BoostModus met een gebruik beperkt tot tien minuten. 80% van de veegwerkzaamheden kan worden uitgevoerd in de ECO -modus. Gebruik van de ECO-modus, kan een brandstofbesparing tot 50% opleveren, reduceert geluidshinder en verlengt de levensduur van uw veegmachine.

 


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us