VDL Translift

12 maart, 2019

Tijdens de RDD 2019 op 5 en 6 juni presenteren wij de nieuwste generatie modulaire afvalinzamelvoertuigen op het gebied van boven en ondergrondse containers.

Flex zijlader
Dé zijlader zonder uitzwaai en voorzien van dubbele grabberopname. Deze wordt getoond in een nieuwe “dubbele diftar” uitvoering en DU variant. Hiermee biedt de Flex de hoogste inzetbaarheid voor het geautomatiseerd inzamelen van minicontainers in stedelijk gebied met smalle straten!

Primeurs
Om de inzetbaarheid van de VDL Translift voertuigen verder te verhogen demonstreren wij het nieuwe intelligente en intuïtieve besturingssysteem.  Ook zullen we een nieuw model schroef presenteren met hoge prestaties.

Zero-emissie
Wilt u geïnformeerd worden over de laatste VDL ontwikkelingen op het gebied van zero-emissie inzameling? Kom dan naar één van onze informatieseminars tijdens de RDD.

Nieuwsgierig geworden?
Kom op 5 en 6 juni naar het Nationaal Militair Museum (NMM) te Soest. Houd tevens onze website www.vdltranslift.nl  in de gaten voor verdere informatie. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via info@vdltranslift.nl  of via tel: 0321-386700.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us