Kiggen, een eeuw actief in afvalmanagement

12 maart, 2019

Kiggen is al bijna een eeuw actief in het afvalmanagement en één van de toonaangevende fabrikanten in de industrie. De producten worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit en lage onderhoudskosten. Met meer dan 90 jaar ervaring kunnen wij stellen dat de producten van Kiggen voldoen aan alle eisen op het gebied van een modern afvalmanagement. De perscontainers verdichten het afval op een manier die voor drie belangrijke voordelen zorgen: minder afval, lagere onderhoudskosten en minder belasting voor het milieu.

Kiggen produceert perscontainers, stationaire persinstallaties, overslagstations en de PTO-persen voor het lossen van ondergrondse containers. Daarnaast biedt het bedrijf een uitstekende after sales service en is het gecertificeerd volgens de CE-normen.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact op met het verkoopteam van Geesinknorba via T. 0527 638 200 E. insidesales@geesinknorba.com of onze website www.geesinknorba.com


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us