VDL Translift – Ook in 2019 staan wij weer voor u klaar!

18 januari, 2019

Niet alleen met onze modulaire afvalinzamelvoertuigen voor zowel boven als ondergrondse inzameling maar ook met onze after sales diensten en met de diverse demovoertuigen.

Demo Flex Zijlader
Dé zijlader zonder uitzwaai en met dubbele grabber-opname. De Flex heeft een hoge inzamelcapaciteit en is bijzonder geschikt voor stedelijk gebied met smalle straten.

Demo Kraan-Inzamelvoertuig
Het inzamelsysteem voor de inzameling van (ondergrondse en bovengrondse) onder lossende verzamelcontainers. De uitvoering met trechter en schroevenpers aan de voorzijde realiseert een optimale gewichtsverdeling en meer kraancapaciteit. Ook zorgt dit voor een snelle verwerking met hoog laadvermogen van de diverse afvalstromen.

Primeurs
Tijdens de RDD 2019 op 5 en 6 juni presenteren wij u onze primeurs. De nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van zero-emissie inzameling en intelligente besturingssystemen zullen wij u hier tonen.

Nieuwsgierig geworden? Houdt onze website www.vdltranslift.nl in de gaten. Contact opnemen kan natuurlijk ook via info@vdltranslift.nl of via tel: 0321-386700.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us