Nieuwe elektrische veegwagen van RAVO past goed in strenger milieubeleid van gemeentes

15 januari, 2019
Ravo

Steeds meer gemeentes nemen verstrekkende maatregelen om geluids- en milieuoverlast in de stad tot een minimum te beperken. Fijnstof, geluidsoverlast, dieseldampen: allemaal zaken waar de stadsbesturen vanaf willen. De nieuwste veegmachine van RAVO is compleet elektrisch, super stil en 100% emissievrij.

De nieuwe RAVO eSeries is gebaseerd op de bestaande 5 iSeries en speelt in op de onstuitbare trend om milieuvriendelijker, duurzamer en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Na de enthousiast ontvangen presentatie van een eerste proof-of-concept op de IFAT in mei 2018 en volop testritten in Haarlem, Barcelona, Parijs en Berlijn staat RAVO nu op het punt om twee prototypes aan uitgebreide praktijkproeven te onderwerpen. Al dat testen is cruciaal: na de zomer moet het eerste ├ęchte elektrische exemplaar in productie gaan.

Maak tijdens de RRD kennis met deze stille revolutie.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us