Beste wensen, op naar RDD2019!

15 januari, 2019
RDD2017

Traditioneel sturen wij alle RDD-bezoekers aan het begin van het jaar een nieuwjaarsgroet, en dit jaar is daarop geen uitzondering: de allerbeste wensen voor 2019! Wel een kleine breuk met het verleden, want het is geen papieren wenskaart meer.

Maar een meer in het oog springende verandering is natuurlijk de nieuwe locatie voor de RDD2019. Altijd spannend natuurlijk hoe bezoekers en exposanten gaan reageren toen we afgelopen oktober naar buiten kwamen met het Nationaal Militair Museum in Soest, maar gelukkig krijgen we veel positieve reacties.

En dat is een mooie basis voor ons om de komende maanden een dijk van een RDD neer te zetten waar de bezoeker weer een compleet overzicht krijgt van alle relevante ontwikkelingen in de afval- en reinigingsbranche.

En kunt u niet zolang wachten? Volg ons dan via Facebook of LinkedIn en dan krijgt u alles mee van de voorbereidingen!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us