Opmars van de elektrische beladingen van Terberg Matec Nederland

14 januari, 2019
Terberg

Gezondheid en milieu staan steeds centraler bij het gebruik van huisvuilwagens. Om op deze ontwikkelingen in te spelen heeft Terberg een aantal Elektrische beladingen ontwikkeld die aan deze verwachtingen voldoen.

 Na een voorzichtig begin in 2013 met de OmniDel E versie (van 120 tot 1.100 liter containers) is de bekende mini container belading TA-DE2 geëlektrificeerd en kunnen concluderen dat de opmars van de Elektrische Terberg beladingen in Nederland doorgaat. Onlangs is op speciaal verzoek de unieke belading TA-DV voor de duobakken uitgevoerd als stille elektrische belading.

De volgende is de succesvolle OmniMAX van Terberg en deze is nu leverbaar als 24volts E belading. Door de brede inwerp opening is de belading geschikt voor het legen van mini containers tot aan de grote 1.600 liter bakken.

Wat gebruikers ervaren:

Stil

  • Tijdens het heffen wordt door de slimme oliepomp bijna geen geluid geproduceerd.

Comfort verhogend

  • Nog prettiger oppakken van de minicontainers
  • Rustig neer zetten van de containers
  • Houdt je lijf soepel en je gewrichten jong zoals onlangs een ervaren gebruiker vertelde.

Zuiniger

  • Doordat het systeem precies weet hoeveel gewicht elke container bevat wordt er precies zoveel stroom / vermogen geven om de container op de juiste snelheid te heffen en dalen.
  • Dit precies afgeven vermogen zorgt voor een brandstofreductie.
  • Nog eenvoudiger voor de monteurs door gescheiden oliecircuit tussen opbouw en belading.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op:  http://www.terbergmatec.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 030 755 1200.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us