RDD 2017 morgen van start!

30 mei, 2017
pagodes

Morgen is het zover. De laatste voorbereidingen worden getroffen en puntjes op de i gezet. Op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni zijn de ReinigingsDemoDagen 2017 op het RDW Testcentrum in Lelystad ‘the place to be’ voor iedereen in de afval- en reinigingsbranche. Voor de achtste keer in successie presenteren 85 exposanten op maar liefst zo’n 32.000 m2 expositieruimte en 122 tenten met dit zeer interactieve event de laatste technologieën, trends en ontwikkelingen. En wat we niet zelf geregeld hebben, maar inmiddels wel bijna een traditie is, de weersvooruitzichten zijn opnieuw uitstekend!

De vakbeurs kenmerkt zich ook deze editie door een hoog mate van interactiviteit: bezoekers krijgen uitgebreid de gelegenheid om de verschillende reinigingsproducten- en voertuigen zelf te testen en te beleven.

U ontmoet daar nagenoeg iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld, dus vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven.

Kennissessie
Op woensdagochtend 31 mei wordt gestart met een informatieve ontbijtsessie (10.00-12.00) over alternatieve brandstoffen, met medewerking van VDL, Holthausen, IenM en Stad Groningen.

Aanmelden kan nog steeds via de website, maar ook aan de poort. Wees welkom!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us