ReinigingsDemoDagen2017: nog 6 weken aftellen!

20 april, 2017
ReinigingsDemoDagen

Nog 6 weken en dan is RDW Lelystad weer even het bruisende hart van de wereld van reinigingsvoertuigen. En dus is het voor de organisatie nu alle hens aan dek. Sinds de laatste update hebben we nog een aantal exposanten rijker en staat de teller nu op 75. Daarmee evenaren we de laatste editie en ook op andere fronten staan de seinen op groen.

Zoals bijvoorbeeld op ons thema alternatieve brandstoffen. Want bij ons krijgt u de unieke kans om een veegmachine en een kraan-trechter voertuig die beide op waterstof rijden werkend te zien. En ook meerijden in de waterstofbus als extraatje! Ook tonen we andere alternatieven zoals hybride en LNG. Maar dan hebben we het over de aandrijftechniek, en dat is maar een klein deel van het enorme aanbod dat we weer tonen.

Alle toonaangevende afvalcontainerfabrikanten zijn van de partij, en uiteraard de harde kern van 18 RAI-leden die het evenement al sinds 2003 voor u organiseren. En daarnaast nog ruim 50 bedrijven die actief zijn in de branche die u net zo hartelijk zullen ontvangen. Teveel om op te noemen, dus neem vooral een kijkje in de lijst met exposanten en het productnieuws.


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us