Nieuw op de RDD2017: ontbijtsessie over alternatieve brandstoffen

30 maart, 2017
ontbijtsessie

Alternatieve brandstoffen: welke richting gaat het de komende jaren op? Op de eerste ontbijtsessie van de RDD2017 lichten we een tipje van de sluier op, om vervolgens op de beurs zelf het nieuws in vol ornaat zelf te bekijken.

De ontbijtsessies zullen we organiseren net voor de opening van de beurs. Onder het genot van een ontbijtje kunt u op een mini-symposium luisteren naar toonaangevende partijen die vertellen waarom zij kiezen voor bijvoorbeeld waterstof- of full-electric batterij-oplossingen. Oplossingen die het prototype-stadium zijn ontgroeid, en die zonder twijfel een belangrijke rol zullen gaan spelen in onze markt. Een perfecte gelegenheid dus om u bij te laten praten, en meteen daarna op de RDD2017 zelf te kijken of de markt er al klaar voor is.

Is uw interesse gewekt? In de volgende nieuwsbrief zullen we de volgende ontbijtsessie aankondigen en ook bekendmaken hoe u er bij kunt zijn. Kostenloos aanmelden voor de beurs kan natuurlijk nu al, klik dan op deze link!


Tot ziens

in 2021!

Aanmelden nieuwsbrief

Follow us